Tili- ja toimistokumppanit on tilitoimisto, josta saat laaja-alaista apua kaikissa oraganisaatiosi talous-  ja toimistotarpeissasi.


 

TT-Kumppanit                                                         Toimistomme sijaitsee liikekeskuksessa, jossa on runsaasti parkkitilaa,

Käynti- ja postiosoite                                               muista käyttää parkkikiekkoa

Tuusantie 1. (2.kerros)

03100 Nummela

Päivi Åhlgren

email. paivi.ahlgren@ttkumppanit.fi
puh. 045 654 6002

Päivi Åhlgren on 46-vuotias ”monitoimikone”. Pitkä ura maahantuontiyrityksessä on tuonut näkökulmaa myyntiin, ostotoimintaan ja myynnin sekä teknisen huollon asiakaspalveluun.

Asiakaslähtöisyys on kaikessa toiminnassa ehdoton perusedellytys hyvän palvelun tuottamiselle.

Päivi on ehtinyt toimimaan myös sisustus- ja lahjatavarapuolen yrittäjänä sekä AV-laitteiden myynnissä oman yrityksen kautta. Viimeiset pari vuotta on on kulunut osto- ja myyntireskontrien sekä henkilöstöhallinnon monipuolisten tehtävien parissa, myyntiä unohtamatta. Reskontrien ja henkilöstöhallinnon tehtävien parissa löytyi myös oma innostus syventää tämän alueen osaamista.

Syksystä 2016 alkaen Päivi on oppisopimuksella suorittamassa kirjanpidon ja palkkahallinnon ammattitutkintoa.

Åhlgren on saanut myös hyvää kokemusta käymällä oman yrityksensä kanssa ”pohjalla”, joten ymmärrystä vaikeuksissa olevia yrittäjiä kohtaan löytyy. Motoksi onkin muodostunut ”kaikesta voi selviytyä” .

Asko Korhonen

email. asko.korhonen@ttkumppanit.fi
puh. 0400 584 317

Kirjanpitäjä Asko Korhonen, 50, on kotoisin Sotkamosta ja sen kyllä huomaa pidemmän päälle. Korhonen omaa kuivakkaaksi naamioituneen huumorintajun.

Kirjanpitäjänä hän on kokenut ja työskennellyt monien erilaisten yhtiöiden ja yhteisöjen kanssa. Asko Korhosella on mm järjestöpuolen kokemusta, sekä suurten että pienten yhdistysten kirjanpitäjänä. Viimeisin aluevaltaus, eli toimiala, jonka Korhonen on ottanut haltuunsa on säätiön, erityisesti kiinteistösäätiön toiminta.

Asko on ihmisen kokoinen kirjanpitäjä, joka on mielellään henkilökohtaisessa kontaktissa asiakkaidensa kanssa. Hän haluaa ymmärtää asiakkaansa bisnestä, on se sitten suurta tai pientä, esimerkiksi yhden miehen osa-aikaista toimintaa.

Asko ei ole ulkoistanut asiakaskontaktiaan minkään verkon yli toimivan ohjelman taakse jättäen asiakastaan perehtymään käsikirja kädessä siihen, miten se kuitti syötettiinkään järjestelmään. Sen sijaan hän neuvoo puhelimitse ja ajaa tapaamaan asiakastaan. Tarvittaessa hän noutaa aineistosi ja sinä saat keskittyä omaan todelliseen liiketoimintaasi.

Annika Jäätiö

email. annika.jaatio@ttkumppanit.fi
puh.

Roni Åhlgren

email roni.ahlgren@ttkumppanit.fi
puh.

Roni on 24-vuotias nuori mies. Hänen kanssaan ajan saisi kulumaan keskustelemalla monista eri aiheista, kuten ihmissuhteista, geopolitiikasta tai vaikkapa ruuanlaitosta.

Lempiharrastuksia ovat jalkapallo, longboarding ”lonkkaus” ja laskettelu sekä tietenkin kaikkien mielenkiintoisten asioiden tutkiminen netistä.

Jatkuvan oppimisen ja itsensä kehittämisen Roni näkeekin tärkeänä asiana vapaa-aikaa unohtamatta!

Lähitulevaisuudessa Roni on valmistumassa tradenomiksi Haaga-Helian finanssi- ja talousasiantuntija linjalta.

Tulevaisuuden suunnitelmista hän ei osaa sanoa varman päälle, mutta tahtoa ja halua oppia uusia asioita löytyy.

Roni tekee toista työtä tilitoimistotehtävien rinnalla, hoitaen rekrytointia parille yritykselle.

Toimistomme sijainti

TT-Kumppanit