Tili- ja toimistokumppanit on tilitoimisto, josta saat laaja-alaista apua kaikissa oraganisaatiosi talous-  ja toimistotarpeissasi.


TT-Kumppanit                                                         Teen töitä asiakasyrityksen tiloissa ja kotitoimistolla.

Käynti- ja postiosoite

Puolakantie 47

03400 Vihti

Päivi Åhlgren

email. paivi.ahlgren@ttkumppanit.fi
puh. 045 654 6002

Olen 50-vuotias taloushallinnon yrittäjä ja asiakaslähtöisyys on minulle kaikessa toiminnassa ehdoton perusedellytys ja pohja hyvän palvelun tuottamiselle.

Pitkä työura maahantuonnissa on tuonut minulle näkökulmaa myyntiin, ostotoimintaan ja myynnin sekä teknisen huollon asiakaspalveluun.

Olen ehtinyt toimimaan myös sisustus- ja lahjatavarapuolen yrittäjänä sekä AV-laitteiden myynnissä oman yrityksen kautta. Viime vuodet on kulunut osto- ja myyntireskontrien sekä henkilöstöhallinnnon tehtävien parissa, myyntiä ja aivan peruskirjanpitoa unohtamatta. Erityistä osaamisaluettani taloushallinnossa on rakentamiseen liittyvät kysymykset. Kirjanpidon, reskontrien ja henkilöstöhallinnon tehtävien parissa on löytynyt myös oma innostus syventää tämän alueen osaamista. Olen viimeistelemässä osaamistani kuluvan vuoden aikana enemmän teoriapohjalla koska käytännön tekemistä on ollut paljon.

Olen saanut myös hyvää kokemusta käymällä oman yrityksen kanssa ”pohjalla”, joten ymmärrystä vaikeuksissa olevia yrittäjiä kohtaan löytyy. Motoksi onkin muodostunut ”kaikesta voi selviytyä” .

Annika Jäätiö

Annika on toiminut yhteistyökumppanina erilaisissa projekteissa ja tekee myös taloushallinnon tehtäviä asiakasyrityksille.

 

Toimistomme sijainti

TT-Kumppanit