Menikö yöunet, kun kirjanpitosi on retuperällä?

Keskity bisnekseesi
me huolehdimme taloudestasi

Kiinteähintainen kuukausipalvelumme varmistaa, että kirjanpitosi kestää päivän valon

Kumppanit-kirjanpito

Valitse helppo ja rehellinen kuukausipalvelu

Rehellinen kirjanpito poistaa stressin

Oletko yrittäjä, joka haluaa maksaa iloiten veronsa ja nukkua yönsä hyvin?

Haluamme auttaa sinua huolehtimalla siitä, että kirjanpitosi on ajan tasalla. Emme  kikkaile vaan teemme perusrehellistä kirjanpitoa.

Haluamme myös auttaa yrityksiä, jotka ovat ajautuneet vaikeuksiin omassa bisneksessään. Annamme kaunistelemattoman arvion näkyvissä olevasta tulevaisuudesta. Joskus tilanne voi olla myös sellainen, että haluaisit, että kirjapito olisi ajantasalla ja muutoinkin kunnossa, mutta voimavarasi eivät ole jostain syystä riittäneet. Ei se mitään. Voit tuoda aineistosi muovikassissa, laatikossa tai mapissa. Selvittelemme paperit kuntoon.

Palvelun hyödyt

Nukut yösi rauhassa

 • toimimme avoimesti ja rehellisesti

Tiedät tarkalleen, mikä on taloustilanteesi

 • kerromme, mikä on todellinen tilanteesi
 • avaamme kirjanpitoraporttien sisältöjä

Et jää yksin, edes ongelmien kanssa

 • olemme tavoitettavissa ja ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä
 • kommunikoimme säännöllisesti
 • kannustamme asioiden hyvään  hoitoon

Palvelumme on henkilökohtaista sisältäen toiveenne mukaiset tapaamiset, joiden yhteydessä käymme yhdessä läpi yrityksen talouslukuja.

Annamme myös pyytämättä neuvoja asioissa, joissa uskomme, että asiat voidaan tehdä paremmin.

Emme kaunistele tilannetta, vaan pyrimme aina ohjaamaan taloudenhoitoasi parhaisiin ratkaisuihin silloinkin, kun tilanne on mielestäsi katastrofaalinen.

Henkilökohtainen palvelu ja mutkaton asiointi on ollut parasta yhteistyössämme. Voin suositella TT Kumppaneita minkä tahansa pk-yrityksen tai mikroyrityksen tilitoimistoksi.

Matti Lahtinen

Hallituksen pj, Nettitehostin oy

Miksi kiinteä hinta on paras?

Jokainen asiakas on yksilö ja jokainen tilitoimisto on erilainen. Tilitoimistojen vertaileminen varsinkin hinnan suhteen on lähes mahdotonta. Joku hinnoittelee työnsä käytetyn ajan mukaan. Toinen taas laskuttaa vienneistä, mitä ne sitten ovatkin. Kummassakin tavassa on keskeisenä ongelmana se, ettet voi olla koskaan ihan varma, mitä ostamasi palvelu maksaa.

Tuntilaskutuksen osalta ongelmana on se, että pelkkä tuntihinta ei kerro mitään, koska korkeamman hinnan laskuttava saattakin olla nopeampi ja siten kokonaislaskutus alhaisempi.

Esimerkiksi: Toimisto A tarjoaa palveluaan hintaan 50 € / h ja käyttää työhön 3 tuntia. Toimisto B:n hinta on 65 €, mutta laksutus vain kahdesta tunnista. Korkeamman tuntihinnan omaava Toimisto B on lopulta kuukaudessa 20€ halvempi, vaikka tuntihinnassa olikin 15 euron ero Toimisto A:n hyväksi.

Niin ja sitten ne lisäpalvelut, kuten tilinpäätös, arvonlisäverolaskelmat ja niin edelleen. Yhtälö menee kaiken aikaa vaikeammaksi. 

Meillä tiedät, mitä kirjanpitosi maksaa

Kumppanit-kirjanpito tekee kirjanpitokustannusten ennakoinnista helppoa. Tiedät heti, mitä tulevan tilikauden kirjanpito tulee maksamaan, tilinpäätöksineen.

Olemme paketoinneet perustaloushallinnon selkeäksi tuotepaketiksi, joka on helppo ostaa. Pakettiin kuuluu kaikki, mitä kuuluu peruskirjanpitoon ja tilinpäätöksen tuottamiseen sekä säännölliset tapaamiset ja alv-laskelmat.

Toimintatapaamme kuuluvat säännölliset tapaamiset varmistavat sen, että olet kaiken aikaa tietoinen, missä yrityksesi talous menee. Me avaamme tilinpäätöksen sisältöä selkokielisesti, jotta sinun ei tarvitse hankkia kirjanpito-suomi sanakirjaa.

Toimintatapamme varmistaa sen, että yrityksesi  taloustilanne ei pääse missään olosuhteissa yllättämään, koska toteutumaseuranta tekee näkyväksi mm. sen, onko jonkin tuotteen tai palvelun myynnin vaihtelussa kyse satunnaisesta, vai pidemmällä aikavälillä vaikuttavasta trendistä. 

Palvelusisältö

Palvelu sisältää

 • Kuukausikirjanpidon
 • Peruskirjanpito, kirjaukset
  • Kausiveroilmoitukset, Alv
 • Raportit
 • budejettiseurannan
 • Säännöllisen tapaamisen toimistollamme
  • Max. 30 min / kk
  • Lisämaksusta muualla

Miten palvelu toimitetaan?

Ota ensin yhteyttä!

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen. Käydään tapaamisen aikana tilanteesi läpi ja kartoitetaan tarpeesi. Selvitetään myös vastaako kiinteä palvelu yrityksesi tarvetta. Räätälöity kokonaisuus on aina myös mahdollinen.

Kun olet asiakkaamme

Kuukausittain

Toimitat meille kirjanpitomateriaalisi seuraavan kuun 15. päivään mennessä tositteet  järjestettyinä tiliotteen päivämäärän mukaiseen järjestykseen.

 • sähköisenä tai paperisena
 • lisäpalveluna aineiston nouto

Me laadimme kirjanpoidon ja virannomaisilmoitukset. Raportoimme sinulle ja toimitamme kuukausittain:

 • Tuloslaskelman ja taseen,
 • kausiveroilmoitus maksuohjeineen
 • Laskumme palvelumaksusta

 Tilikauden päätteeksi

Teemme tilinpäätöksen, joka sisältää:

 1. tuloslaskelman, joka kuvaa tuloksen muodostumista;
 2. taseen, joka kuvaa tilinpäätöspäivän taloudellista asemaa;
 3. tuloslaskelman ja taseen liitetiedot;

Hinta

Palvelun kuukausihinta on 120 euroa (+ arvonlisävero). Kuukausihinta sisältää kirjanpidon lisäksi tilinpäätöksen.

Ota yhteyttä

Soita: 045 654 6002

lähetä sähköpostia: paivi.ahlgren@ttkumppanit.fi

tai lähetä yhteystietosi lomakkeella

me otamme sinuun yhteyttä.

13 + 4 =